Правни лица

Правни лица

Ние сме Вашиот финансиски партнер со желба секогаш да Ви излеземе во пресрет со своите продукти и услуги по највисоките банкарски стандарди.

Квалитетен платен промет во земјата и странство, кредити за поддршка на вашиот бизнис, депозитно работење, бизнис картички, гаранции, како и најновата услуга во Македонија – електронска комерција.