Менувачко работење

Курсна листа 05.12.2019

        Менувачница
Девизен пазар
Валута Ознака Пар Среден Куповен Продажен Куповен Продажен
Бугарски лев BGN 1 31.4588 / / 31.37 31.60
Евро EUR 1 61.5271 61.35 61.80 61.35 61.80
Американски долар USD 1 55.5249 54.65 56.46 54.75 56.36
Британска фунта GBP 1 72.7185 71.56 74.30 71.66 74.20
Швајцарски франк CHF 1 56.1584 54.35 57.76 54.55 57.66
Шведска круна SEK 1 5.8307 5.75 5.96 5.76 5.94
Норвешка круна NOK 1 6.0485 5.96 6.18 5.97 6.16
Јапонски јен JPY 1 0.5108 0.48 0.54 0.48 0.54
Данска круна DKK 1 8.2349 8.09 8.37 8.11 8.35
Канадски долар CAD 1 41.8352 40.58 43.29 40.78 43.19
Австралиски долар AUD 1 37.9727 36.57 39.16 36.67 39.06

Графички приказ за последните 10 дена