Менувачко работење

Курсна листа 27.06.2017

        Менувачница
Девизен пазар
Валута Ознака Пар Среден Куповен Продажен Куповен Продажен
Евро EUR 1 61.6947 61.35 61.80 61.35 61.80
Американски долар USD 1 55.2177 54.10 55.91 54.20 55.81
Британска фунта GBP 1 70.2593 68.66 71.39 68.76 71.29
Швајцарски франк CHF 1 56.8562 54.67 58.10 54.87 58.00
Шведска круна SEK 1 6.3147 6.20 6.43 6.21 6.41
Норвешка круна NOK 1 6.5207 6.38 6.60 6.39 6.58
Јапонски јен JPY 1 0.4961 0.47 0.52 0.47 0.52
Данска круна DKK 1 8.2954 8.16 8.44 8.18 8.42
Канадски долар CAD 1 41.7335 39.94 42.64 40.14 42.54
Австралиски долар AUD 1 41.7873 40.34 42.95 40.44 42.85
Бугарски лев BGN 1 31.5445 / / 31.25 31.72

Графички приказ за последните 10 дена