БУКИРАЈ И РЕФУНДИРАЈ!

Во соработка со Booking.com УНИБанка Ви овозможува дел од средствата потрошени за престој во хотел (или апартман, соба или сл.) резервиран преку Booking.com, да ги рефундирате на Вашата сметка. Потребно е резервацијата да ја направите со дебитна или кредитна картичка на УНИБанка преку оваа страна.

По Вашиот престој, УНИБанка ќе се погрижи на Вашата сметка да Ви бидат рефундирани до 4% од платениот износ.