Известување до клиентите

Почитувани клиенти,

Од 09.01.2018 година, експозитура ЦЕНТРАЛА е преместена во експозитура ГТЦ поради реновирање. Сите услуги можат да се добијат во експозитура ГТЦ.

Со почит,
УНИБанка АД Скопје