Менувачко работење

Курсна листа 21.01.2019

        Менувачница
Девизен пазар
Валута Ознака Пар Среден Куповен Продажен Куповен Продажен
Евро EUR 1 61.4950 61.35 61.80 61.35 61.80
Американски долар USD 1 53.9335 53.22 55.02 53.32 54.92
Британска фунта GBP 1 69.7776 68.28 71.00 68.38 70.90
Швајцарски франк CHF 1 54.2715 52.46 55.87 52.66 55.77
Шведска круна SEK 1 5.9986 5.90 6.11 5.91 6.09
Норвешка круна NOK 1 6.3255 6.22 6.44 6.23 6.42
Јапонски јен JPY 1 0.4928 0.47 0.52 0.47 0.52
Данска круна DKK 1 8.2379 8.10 8.38 8.12 8.36
Канадски долар CAD 1 40.6337 39.23 41.94 39.43 41.84
Австралиски долар AUD 1 38.7981 37.34 39.98 37.44 39.88
Бугарски лев BGN 1 31.4424 / / 31.25 31.72

Графички приказ за последните 10 дена